BSKP.NL

Nieuws uit Boskoop

Weekendverslag

Weekendverslag

Ten eerste waren dit weekend weer twee feesten gepland. Ook deze keer waren ze weer geweldig georganiseerd waardoor wij aan deze feesten weinig tot geen werkzaamheden hebben overgehouden. In #Hazerswoude-Rijndijk was er zaterdag een jongeren feest in Pleyn 68 georganiseerd. En in #Alphen ad Rijn waren op vrijdag en zaterdag het Oktoberfest gepland. Bij het laatste feest is er 1 bezoeker uiteindelijk aangehouden voor het niet luisteren naar een vordering.

Zoals jullie al eerder op onze facebookpagina hebben kunnen lezen zijn we vrijdag in de ochtend naar een ruimte onder de N207 In #Boskoop gegaan waar we 2 mannen hebben aangehouden die de toegang hadden verschaft door het verbreken van de daar afgesloten toegangsdeur. Daarbij waren in deze ruimtes ook diverse rugtassen en gereedschappen aangetroffen.

Op vrijdagavond is er door een man gepoogd in te breken bij de benzinepomp BP aan de Burgemeester Bruins Slotslingel. In deze zaak zit muziek en onze collega’s bij de afdeling VVC (Veel Voorkomende Criminaliteit) zijn druk met deze zaak bezig om hem rond te krijgen.

Op zaterdag was er een klant agressief in de winkel, gevestigd in Hazerswoude-Rijndijk. De man wilde het pand niet meer verlaten. De 79 jarige man uit Leiden is uiteindelijk voor huisvredebreuk aangehouden. .

Helaas is dit weekend ook weer een woninginbraak, deze keer in Hazerwoude-Rijndijk gemeld. Deze keer hebben de dieven zich door middel van braak de toegang verschaft tot een woning aan de Albert Verweijstraat.

In Boskoop hebben onze wijkagenten in de struiken op de Azalealaan een achtergelaten fiets aangetroffen. Het is onbekend of deze fiets van diefstal afkomstig is. De fiets wordt als gevonden voorwerp bij de gemeente Alphen ad Rijn achtergelaten. Is uw fiets gesloten, doe altijd aangifte! Dit kan ook digitaal via politie.nl.

In de Julianastraat te Boskoop vond men het ook weer leuk om tegen auto spiegels aan te trappen waardoor ze naar binnen klapten. Tot nu toe hebben we 1 aangifte binnen waar schade aan de auto spiegel hierdoor is ontstaan.

Dit weekend verder zijn er 77 meldingen binnengekomen waar wij wat in gedaan hebben. Dit waren onder andere diverse verdachte situaties, overlast meldingen van vooral jeugdige personen, verkeersongevallen en vernielingen.

We hopen nog steeds dat als u iets verdachts ziet of denk bij het lezen van een bepaalde zaak dat u informatie voor ons heeft, schroom dan niet en bel ons via 0900-8844 op, of laat op facebook via een persoonlijk bericht u informatie achter.

^TB

Comments are closed.