BSKP.NL

Nieuws uit Boskoop

Nee, in dit geval geen Tetris challenge.

Nee, in dit geval geen Tetris challenge.

Toezicht en Handhaving van onze gemeente nam vanochtend polshoogte bij een ruimte onder de N207 in Boskoop. In dit ‘rovershol’ waren eerder 4 personen aangehouden en werden gestolen goederen aangetroffen.

Vanochtend kwamen zij tot de ontdekking dat 1 van de deuren opnieuw verbroken was. Binnen werden 2 mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats aangetroffen. Deze mannen (28 en 26 jaar) werden ter plekke aangehouden.

Binnen werden een aantal rugzakken gevonden met zeer discutabele inhoud. Ook werd opnieuw een (kleine) hoeveelheid elektrisch gereedschap aangetroffen.

De mannen zijn naar het bureau overgebracht, hen wordt vernieling en het betreden van een verboden plaats ten laste gelegd.

Helaas is de ruimte zeer groot en kunnen deze gereedschappen en spullen niet aan hen gekoppeld worden. De spullen lagen verspreid door de enorme ruimte. DNA onderzoek kan uitsluitsel geven maar gezien de kosten van een dergelijk onderzoek wordt dit niet uitgevoerd. Alle spullen zijn in beslag genomen en zullen vernietigt worden. We doen nog onderzoek of er gestolen goederen tussen zitten.

Wij roepen gelijk de bewoners van #Boskoop op om extra alert te zijn en altijd melding te maken van verdachte situaties. Zeker nu de dagen weer korter worden kunnen we alle ogen op straat gebruiken. Hopelijk kunnen we met elkaar ellende voorkomen en boeven vangen 💪

👮🏻‍♂️HV

Comments are closed.