BSKP.NL

Nieuws uit Boskoop

Weekendverslag

Weekendverslag

Het weer was op zijn zachtst gezegd niet echt denderend dit weekend. Dat weerhield echter de mensen er niet van om 112 of 0900-8844 te bellen of op een andere manier onze aandacht te trekken. Met 125 incidenten was het en druk weekend te noemen. Hieronder weer een globale bloemlezing van de inzet van ons weekend.

Ook dit weekend hadden we aan winkeldieven geen gebrek. Zowel in de Aarhof als in Boskoop werd er een winkeldief aangehouden. De winkeldief uit Boskoop had zelfs buit uit meerdere winkels bij zich. Beide zaken zijn door de opsporing verder behandeld.

In winkelcentrum de Ridderhof werd vanmorgen een inbraak ontdekt. Bleek dat er eerder dit weekend bij een andere winkel ook al een ruit was ingegooid. De kans is erg aannemelijk dat men daar ook geprobeerd heeft in te breken. Mocht u iets verdachts gezien of gehoord hebben nodigen wij u uit dit alsnog bij ons te melden.

Op de Boskoopseweg werd een man aangehouden die zijn intrek had genomen in een aldaar vrijstaande schuur. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Na verhoor en met een proces-verbaal is de man weer in vrijheid gesteld.

Aan het Westpark in Boskoop vond zondagavond een mishandeling plaats. Een 24-jarige man werd hiervoor aangehouden. Hij is ingesloten in Gouda en de zaak wordt vandaag, maandag, verder afgehandeld. Zowel slachtoffer als verdachte waren onder invloed van alcohol.

Op de Diamantstraat ontstond zondagnacht vroeg een brand in een kelderbox. Brandweer had het snel onder controle en er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Wij vermoeden dat deze brand is aangestoken.

Bij een horecagelegenheid in de Julianastraat werd met een vals briefje van 50 euro betaald. De personen die dit deden zijn staande gehouden en met hen en de uitbater wordt een onderzoek naar de herkomst ingesteld. Mocht het uw overkomen dat iemand een vals briefje aanbiedt neem dan altijd direct via 112 contact met ons op.

Verder hebben we te maken gehad met de reguliere meldingen zoals aanrijdingen, geluidsoverlast, diverse andere vormen van overlast en meer hulpverleningsvragen. Kortom, we hebben ons niet hoeven vervelen.

Comments are closed.