BSKP.NL

Nieuws uit Boskoop

Ritje van 2,30 wordt 530,30

Medewerkers van NS Service & Veiligheid hebben gisteravond tijdens een controle op de R-NET trein een jongeman zonder geldig vervoerbewijs aangetroffen. Nadat de medewerkers samen met de jongeman en zijn twee vrienden op station Boskoop Snijdelwijk uit waren gestapt wilden zij zijn identiteit vaststellen. Tijdens het vaststellen van zijn identiteit scholden zijn vrienden, die inmiddels het perron af waren, de NS medewerkers de huid vol met in zowat elke zin het K-woord. Op het moment dat de NS medewerkers de door de verdachte opgegeven gegevens wilde verifiëren zag hij kans om één van hen een duw te geven en nam hij direct de benen. Ver kwam hij niet, één van de NS medewerkers kon hem nog net vastpakken waarna hij kon worden aangehouden. Ondanks dat de verdachte meerdere kansen heeft gehad liet hij het zelf zo ver komen en dat alles voor een ritprijs van 2,30 euro. De opgegeven identiteitsgegevens bleken vals. De verdachte is later heengezonden met een proces-verbaal voor het niet voldoen aan de verplichting een identiteitsbewijs ter inzage aan te bieden, het opgeven van valse identiteitsgegevens en een uitstel van betaling voor het niet hebben van een geldig vervoerbewijs.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *